Beyers Belgium

CO-CREATION BEYERS PREMIUM THONÉ OLYMPIC

Champions choose quality
Champions choose BEYERS

Iedereen die Jos Thoné al eens ontmoet heeft zal het eens zijn met deze omschrijving: een allround speler en winnaar met een enorme feeling voor duiven. Ambitieus, passioneel in de liefde voor de duivensport en zijn tijd vaak vooruit.

In 2001 was Jos op zoek naar een allround en veelzijdige mengeling, aangepast aan zijn spelsysteem, die men tezelfdertijd ook tijdens de kweek en het rui seizoen kon voederen. Het gehele jaar dus éénzelfde voeder. Dit om de darmflora van de duif niet onnodig te verstoren en het voederen van de duiven voor elke liefhebber of loftkeeper zo eenvoudig mogelijk te houden.

De duiven zijn sneller geworden, trainen harder en beter en hebben hierdoor behoefte aan een aangepaste begeleiding en voeding. Het zou verwonderlijk zijn wanneer Jos sindsdien niet mee geëvolueerd zou zijn. Eénzelfde voeder dient nog altijd het hoofdbestanddeel van de voeding te zijn en dit tijdens alle seizoenen. Samen met onze Technical Consultant Ludo Wille werd er gezocht naar een upgrade in functionaliteit met beperktere toevoeging van andere mengelingen tijdens de seizoenen en een nog betere aansluiting met het huidig voeder-en spelsysteem van Jos. Het resultaat van deze zoektocht is BEYERS PREMIUM THONÉ OLYMPIC.

BEYERS heeft deze film over het voederschema en speelsysteem van Jos Thoné gemaakt in samenwerking met Frans Strikker (SimulPlus) en Falco Ebben (PigeonPixels).