KAMPIOENEN - KWALITEIT - BEYERS

UITGEWOGEN COMBINATIE VAN ERVARING EN VERNIEUWING
BEYERS is te omschrijven als een uitgewogen combinatie van ervaring en vernieuwing. Enerzijds staat de meer dan honderdjarige geschiedenis van BEYERS garant voor ruime ervaring in de productie van hoog kwalitatieve mengelingen voor duiven. Ervaring die bijvoorbeeld tot uiting komt in het reinigingsproces van de granen. Anderzijds is er de vernieuwing, die zorgt dat BEYERS niet alleen een rijke historie heeft, maar ook vandaag de dag nog een toonaangevende speler is op het gebied van duivenvoeding. Door de samenvoeging met Dufky kwamen de vernieuwende technieken van de Elite Enzymix mengelingen, waarbij enzymen aan het voer worden toegevoegd voor een betere vertering, binnen het bereik van BEYERS. Door onze UITMUNTENDHEID en EXPERTISE te gaan delen en samen te bundelen met deze van TEURLINGS zullen wij onze toonaangevende rol in de duivensport bestendigen en verder versterken naar de toekomst toe. Door de samenwerking met de wereldtop van de moderne duivensport staat BEYERS garant voor een voortdurende optimalisatie van zijn producten.

 

TOP MENGELINGEN EN SUPPLEMENTEN DOOR EN VOOR DUIVENMELKERS
Bij BEYERS wordt niet vanuit een ivoren toren aan producten voor de duivenmarkt gewerkt. Op alle niveaus binnen de firma, van productie tot sales en management, werken duivenmelkers, die zich perfect kunnen inleven in de belevingswereld van de moderne duivensport. Bovendien wordt er zeer intensief samengewerkt met de absolute top van de hedendaagse duivensport in binnen- en buitenland. Door de feedback over hun praktijkervaringen met de producten van BEYERS kunnen de mengelingen en bijproducten blijvend geoptimaliseerd worden. Aangezien de duivensport niet stil staat, maar steeds intensiever wordt en de belasting van duiven steeds groter wordt, is het noodzakelijk hierop blijvend in te spelen.

 

THE PROOF OF THE PUDDING IS IN THE TASTE
Dit Engelse gezegde wil zoveel zeggen als ‘de praktijk bewijst het’ en dat is ook het motto van BEYERS. We willen niet teveel woorden vuil maken aan het feit dat we topkwaliteit nastreven voor al onze producten, maar onze producten voor zichzelf laten spreken door de resultaten die onze klanten er in de praktijk mee bereiken. En dan hebben we het niet alleen over dagsuccessen, maar ook over kampioenschappen.

 

Dat dit in de praktijk ook het geval is, blijkt uit het groot aantal topprestaties van onze klanten in de afgelopen jaren, variërend van regionale knaluitslagen en het winnen van kampioenschappen op verschillende afstand disciplines tot het behalen van nationale overwinningen en nationale kampioenschappen Alles begint natuurlijk met goede duiven, maar in een sport die steeds intensiever wordt, wordt voeding steeds belangrijker.

 

Of zoals de Belgische topper Dirk van Dyck het treffend verwoordde: “Ik had nooit gedacht dat voer zo’n verschil kon maken, totdat ik overstapte op de mengelingen van BEYERS.”

 

REFERENTIES
Een gedetailleerd overzicht weergeven van alle prestaties van duivenliefhebbers die kozen voor onze hoog kwalitatieve BEYERS mengelingen en BEYERS Condition & Care assortiment zou ons te ver leiden. Deze zijn genoegzaam bekend en via gespecialiseerde digitale kanalen beschikbaar.

 

Op onze website vindt u een selectie van topresultaten behaald in de afgelopen jaren. En zoals in zovele sporten geldt ook in de duivensport dat je net zo goed bent als in je laatste wedstrijd en dat de ambitie aanwezig is om het in de volgende wedstrijden nog beter te doen.