BEYERS mengelingen - BEYERS Condition & Care


BEYERS
staat reeds meer dan 110 jaar garant voor de productie van hoog kwalitatieve mengelingen voor duiven.

Dankzij DUFKY-ELITE kwamen de vernieuwende technieken van de ENZYMIX mengelingen, waarbij enzymen voor een betere vertering zorgen, in onze portfolio van mengelingen.

Door onze UITMUNTENDHEID en EXPERTISE te gaan delen en  samen te bundelen met deze van TEURLINGS zullen wij onze toonaangevende rol in de duivensport bestendigen en verder versterken naar de toekomst toe.

VERNIEUWING en OPTIMALISATIE van mengelingen en supplementen, vanuit praktijkervaring en een zeer intensieve samenwerking met de absolute top van de hedendaagse duivensport in binnen-en buitenland maken deel uit van onze BEYERS identiteit.

Feedback over hun ervaringen hebben geleid tot de creatie van nieuwe kwalitatief hoogstaande en beloftevolle mengelingen en het behoud van een breed gamma van bestaande kwalitatieve mengelingen. Mengelingen die voor verbetering vatbaar waren, werden aangepast of zijn niet meer beschikbaar aangezien binnen ons nieuw assortiment BEYERS mengelingen functionelere alternatieven voor handen zijn.

Het BEYERS Condition & Care assortiment werd eerder al geoptimaliseerd. Dit als aanvulling op de mengelingen om aan de nieuwe behoeften van de moderne duivensport te kunnen voldoen. De belasting wordt steeds intensiever, de duiven worden verder en vaker gespeeld en dit met kortere rustperiodes. Snel en adequaat bijsturen is dus aangewezen tijdens de verschillende seizoenen.

Het BEYERS Condition & Care assortiment staat voor:

  • Extra toegevoegde waarde: functioneel en doeltreffend.
  • Kwaliteit
  • Opgebouwd vanuit expertise en met realistische claims.
  • Wetenschappelijk ondersteund.

De nieuwe look & feel van onze BEYERS verpakkingen ondersteunen volledig de communicatie van deze kernboodschappen. Daarnaast hebben wij gezorgd dat de herkenbaarheid en het gebruiksgemak voor de duivenliefhebber en voor u, de gespecialiseerde handelspartner, verhoogd.

Wij zijn ervan overtuigd dat we mede door deze investeringen in het volledige BEYERS assortiment de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Mengelingen

Condition & Care